Velkommen til mit kunstgalleri

Grete Westh, Saltholmsgade 9, 2. Th
8000 Århus C, tlf. 4050 5912.
grete@westh.at

Jeg er hjemmehørende i Århus, og har nu afsluttet mit fuldtidsjob på et reklamebureau for at hellige mig maleriet fuld time. Gennem de sidste 16 år har maleriet taget en stor del af min fritid. Jeg maler dels hjemme i mit eget atelier og dels sammen med en gruppe andre kunstnere i Kunsthistorisk Forening. Jeg bliver coachet af billedkunstner mag. art Inge Mogensen og har også fået en del undervisning på Kunst og Design Skolen i Århus.

Jeg har gennem mange år udstillet i kunstforeninger i Jylland og Fyn. De seneste år har jeg i mine malerier været optaget af rum og rummets stemning, hvad enten det er det indre eller et af naturens rum. Her søger jeg at skabe en stemning af ro og fordybelse – og i de fleste malerier vil der optræde en rød genstand, som kontrast til maleriets dæmpede farver. Jeg har også arbejdet med temaet: Skønheden i det nære, hvor jeg går tæt på hverdagens velkendte ting og skærer alt det overflødige væk. Det være sig grøntsager, en nøgle, en postkasse, som kommer til at fremstå smukt og enkelt.

Selvom en del af mine malerier ved første øjekast virker enkle og æstetiske, så er de opbygget af mange lag og flere historier, som ikke er synlige, men som giver stemningen og dybden.

Jeg er formand for Kunstnersammenslutningen Åbne Døre.
Medlem af kunstnergruppen Mangfoldighed
Medlem af Kunsthistorisk Forening

Ring til mig, hvis du er interesseret i en kunstudstilling - eller har lyst til at købe et af mine malerier. Du kan også maile til mig på grete@westh.at

Hvis du gerne vil opleve et af mine billeder hjemme i din egen stue, inden du beslutter dig, så kontakt mig for en aftale.  

Se et udpluk af mine malerier ved at klikke på mit kunstgalleri i menuen. God fornøjelse ...
Du er også velkommen til at skrive din mening og/eller kommentarer til mig i min gæstebog.